fbpx

Afvallen Enschede

Afvallen Enschede

Heb je besloten dat het roer om moet? Ben je klaar voor een gezondere levensstijl voor niet alleen jezelf, maar het hele gezin? Y-Choice heeft een innovatief programma dat gezinnen in de omgeving van Enschede kan begeleiden bij het afvallen. Wij richten ons voornamelijk op kinderen en jongeren. Zij zijn nog volop in ontwikkeling en kennen daarom andere behoeften, maar vereisen ook een andere aanpak bij het gezond afvallen. Voor veilig afvallen met behoud van een goede ontwikkeling kunnen kinderen uit Enschede bij ons terecht. Wij gaan verder dan een dieet: een nieuwe, betere levensstijl!

Gezond afvallen voor kinderen in Enschede

Afvallen voor kinderen behoeft enige expertise. Kinderen hebben voldoende voedingsstoffen nodig voor de groei en ontwikkeling van lichaam en geest, maar te veel voedingsstoffen werken averechts. Met een uitgebalanceerd dieet helpen wij kinderen in de omgeving Enschede afvallen op een gezonde manier. Zonder verlies van de broodnodige eiwitten, koolhydraten en vetten, maar op verantwoorde wijze. Onze lifestylecoaches werken volgens de PowerSlim methode waarmee ze al succesvol meerdere jongeren in Enschede hielpen met afvallen. Wij zijn geen voorstander van crashdiëten, maar richten ons op een blijvend resultaat door de slechte gewoontes van kinderen en jongeren te doorbreken en ze een gezonder eetpatroon aan te leren.

Kom kennis maken met onze expertise en werkwijze op een informatieavond, of maak een afspraak voor een intakegesprek. Hier leert u meteen meer over onze methode en krijgt u tips mee die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Behalve handige tips voor gezinnen in Enschede om door een gezonder eetpatroon sneller te kunnen afvallen, bieden wij ook begeleiding bij het opbouwen van de beweging van kinderen en jongeren. Leuke oefeningen die makkelijk uit te voeren zijn in het dagelijks leven maken sporten weer tot een leuke bezigheid voor jongeren. Zo motiveren wij jongeren en kinderen in Enschede om te gaan afvallen op een leuke, gezonde manier!

Voldoende beweging en gezonde voeding

Wij begrijpen hoe lastig het kan zijn voor ouders om kinderen goed te begeleiden in een gezonde levensstijl. Ons programma richt zich op elk onderdeel hiervan. We kunnen je adviseren in een gezond en gevarieerd voedingsschema, bekijken welke veranderingen je kan doorvoeren in het eetpatroon van het hele gezin, ondersteunen in het opstarten van meer bewegen bij jongeren. Ook kan je ons raadplegen voor inspiratie als het gaat om gezonde recepten die ook bij kinderen en jongeren in de smaak zullen vallen.

Afvallen Enschede

Contactgegevens

Sylvia Damhuis
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser

T 06 208 02 325
E info@y-choice.nl

Bel me terug

Een gezond gewicht vormt een belangrijke basis voor kinderen en jongeren, Y-Choice helpt je gezonde en verstandige keuzes te maken. Wij helpen jou weer om een goed balans te vinden, dus maak een vrijblijvend afspraak.

Onze locatie