fbpx

Afvallen Hengelo

Afvallen Hengelo

Ben je woonachtig in de omgeving van Hengelo en wil je je zoon of dochter helpen afvallen? Dan kunnen wij je daarbij ondersteunen. Onze professionele aanpak zorgt voor een verandering in de levensstijl van het hele gezin. Zonder heftige maatregelen zoals crashdiëten is het alsnog goed mogelijk om een kind te laten afvallen. Zonder verlies van voedingsstoffen die juist zo hard nodig zijn bij de groei en ontwikkeling van kinderen. Onze methode richt zich op een uitgebalanceerd dieet, dat bovendien ook erg smakelijk kan zijn.

Gezond afvallen in Hengelo

Het afvallen bij kinderen en jongeren is een aparte doelgroep. Anders dan bij volwassenen zijn crashdiëten en het uitsluiten van bepaalde voedingsstoffen zeer onverstandig. Behalve het jojo-effect dat hiermee wordt bereikt, kan het belemmeringen opleveren in de groei en ontwikkeling van een kind. Voedingsstoffen zijn immers de bouwstenen van het lichaam en van heel groot belang. Hierom kiezen wij ervoor om niet te minderen in eiwitten, vitaminen en koolhydraten, maar helpen jou en je zoon/dochter in de omgeving Hengelo afvallen voor middel van een uitgebalanceerd eetpatroon. Door regelmatiger te eten, porties goed te verdelen en kinderen te leren wat gezonde alternatieven zijn voor snoepgoed, kunnen zij op een veilige manier afvallen.Maak kennis met onze werkwijze door een gratis skype-sessie aan te vragen. Dan ontvang je binnen 15 minuten alvast 3 snelle tips voor een gezondere levensstijl voor je zoon of dochter. Smaakt dit naar meer? Dan kan er altijd vrijblijvend een intakegesprek aangevraagd worden. Hierbij kijk ik samen met de ouders naar de situatie van het kind en waar ik hulp en ondersteuning kan bieden. We stellen samen een nieuw eetpatroon samen dat naast gezond ook zeker heel smakelijk kan zijn en bovendien eenvoudig is te maken. Tijdens de vervolgconsulten in de regio Hengelo bekijk ik samen met je zoon of dochter hoe het afvallen verloopt. Na deze progressie en het bereiken van het streefgewicht gaan we ons richten op het behouden van dit gewicht. Hiervoor is het belangrijk dat het nieuwe eetpatroon een vaste gewoonte wordt. De kinderen leren tijdens de groepsconsulten op speelse wijze hoe ze hun gezondheid in acht kunnen nemen. Tijdens het eerste en laatste consult zijn de ouders welkom om ook zelf de voortgang te aanschouwen!

Eenvoudig afvallen

Afvallen en toch lekker eten is zeker mogelijk. Dit vereist enige creativiteit. Bezoek daarom onze website voor recepten voor maaltijden en tussendoortjes die zowel gezond als smakelijk zijn!

Afvallen Hengelo

Contactgegevens

Sylvia Damhuis
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser

T 06 208 02 325
E info@y-choice.nl

Bel me terug

Een gezond gewicht vormt een belangrijke basis voor kinderen en jongeren, Y-Choice helpt je gezonde en verstandige keuzes te maken. Wij helpen jou weer om een goed balans te vinden, dus maak een vrijblijvend afspraak.

Onze locatie