fbpx

Afvallen Losser

Afvallen Losser

Ben je woonachtig in Losser met je gezin en wil je graag afvallen? Y-Choice helpt jou en je hele gezin op weg naar een gezondere levensstijl. Dit jonge bedrijf richt zich met name op de doelgroep jongeren en helpt hen bij het bereiken van een gezond gewicht. Dit doen we met een programma dat niet alleen effectief is, maar ook leuk en daardoor goed vol te houden. Ons doel is niet alleen afvallen, maar jongeren uit Losser ook begeleiden om dit streefgewicht te behouden. Zo staat niets ze in de weg voor een gezonde, gelukkige toekomst.

Afvallen in Losser met de Powerslim methode

Y-Choice is in het leven geroepen met inspiratie vanuit eigen ervaringen. Het kan heel lastig zijn om een kind te laten afvallen. Hoe motiveer je kinderen hiertoe, en hoe doe je dit zonder de gezondheid van kinderen te schaden? Met het Powerslim programma is gezond afvallen een gezonde, maar ook leuke belevenis voor kinderen in Losser. Samen met de voedingsdeskundige wordt gekeken naar het huidige voedingspatroon binnen het gezin. Dit maakt afvallen voor jongeren in Losser een uitdaging die ze niet alleen aangaan, maar met het hele gezin! Tijdens de groepsconsulten ligt de nadruk op de jongeren, maar zijn de ouders ook regelmatig aanwezig om zo goed mogelijk betrokken te blijven in dit proces. Door deze vorm van teamwork wordt afvallen een leuke, positieve uitdaging voor kinderen uit Losser!

Het programma is gericht op het behalen en behouden van een gezond gewicht. Hiervoor is het belangrijk dat er nieuwe gewoontes worden aangeleerd. Tijdens het programma leren kinderen hoe ze gezond kunnen eten en welke etenswaren ze beter kunnen laten staan. Ook schenken we veel aandacht aan beweging en leren we kinderen en hun ouders uit Losser hoe ze op een leuke manier kunnen werken aan hun beweging om bij te dragen aan het afvallen! Met leuke activiteiten en opdrachten wordt bewegen geen verplichting maar een vorm van ontspanning en plezier.

Nieuwsgierig geworden?

Onze werkwijze is positief, prikkelend en motiverend. Hierdoor is de kans op succes groter dan bij traditionele diëten. Het is altijd mogelijk om te bekijken of wij iets kunnen betekenen voor jouw gezin. Bezoek bijvoorbeeld een van onze informatieavonden, workshops of neem contact met ons op via het contactformulier. Ook is het mogelijk om een Skype-sessie aan te vragen waarbij je in een kwartier tijd een aantal nuttige tips van ons zal ontvangen.

Afvallen Losser

Contactgegevens

Sylvia Damhuis
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser

T 06 208 02 325
E info@y-choice.nl

Bel me terug

Een gezond gewicht vormt een belangrijke basis voor kinderen en jongeren, Y-Choice helpt je gezonde en verstandige keuzes te maken. Wij helpen jou weer om een goed balans te vinden, dus maak een vrijblijvend afspraak.

Onze locatie