fbpx

Afvallen Overdinkel

Afvallen Overdinkel

Ben je van mening dat de levensstijl van je zoon of dochters verbeterd kan worden? Zou meer beweging en gezondere voeding bijdragen aan een betere gezondheid voor hem of haar? Dit zijn gevoelige onderwerpen waar ouder en kind soms onderling niet uit komen. Het is lastig om gewoontes te doorbreken en zonder de juiste informatie is het lastig om de juiste koers te bepalen. Toch is het positief wanneer je als ouder hebt besloten dat het roer om moet. Y-choice helpt gezinnen in Overdinkel met afvallen en op weg naar een gezondere levensstijl.

Snel afvallen in Overdinkel

Wij zijn geen voorstander van crashdiëten met het bijkomende jojo-effect, maar richten ons op een goede basis waarbij nieuwe gewoontes worden aangeleerd. We leren het gezin hoe zij een gezond eetpatroon kunnen handhaven en welke voedingswaren ze beter kunnen vermijden. Door dit op een positieve wijze over te brengen aan kinderen maken we afvallen voor jongeren in Overdinkel tot een prettig proces. We verbieden ze niet om bepaalde voedingsstoffen te nuttigen, kinderen hebben deze namelijk hard nodig voor een gezonde groei en ontwikkeling. In plaats daarvan richten we ons op de bewustwording van de voedingsstoffen in onze etenswaren. Door te kiezen voor gezonde alternatieven zal afvallen snel en blijvend resultaat geven bij kinderen uit Overdinkel.

Tijdens onze consulten ondersteunen wij ouders en voorzien ze van nuttige tips en adviezen. Deze kunnen zij zelf in de praktijk brengen binnen hun gezin. Voor kinderen hebben we groepsconsulten, waarbij ouders alleen tijdens het eerste en laatste consult aanwezig zijn. In de tussentijd gaan de kinderen uit Overdinkel aan de slag met een voedingsdeskundige en leren hoe zij op een prettige manier kunnen afvallen. Door meer te bewegen en een gezonder eetpatroon te volgen zal het resultaat snel zichtbaar zijn. Nadat het afvallen zijn vruchten heeft afgeworpen gaat de voedingsdeskundige uit de buurt van Overdinkel met de kinderen werken aan het behouden van dit gezonde gewicht. Hiervoor is het belangrijk dat kinderen zelf kiezen voor deze nieuwe, gezonde levensstijl.

Een gezonde toekomst

De maatschappij richt zich tegenwoordig sterk op gezondheid en welzijn. Niet ten onrechte, want jongeren die op gezond gewicht zijn en goed in hun vel zitten, zijn ook gelukkig en ontwikkelen zich in positieve zin. Tijd om de voordelen van deze trend te ervaren dus! Er zijn veel initiatieven omtrent het bereiken van een gezond gewicht. Daag je zoon of dochter uit en pak deze kans om met het hele gezin gezonder te gaan leven.

Afvallen Overdinkel

Contactgegevens

Sylvia Damhuis
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser

T 06 208 02 325
E info@y-choice.nl

Bel me terug

Een gezond gewicht vormt een belangrijke basis voor kinderen en jongeren, Y-Choice helpt je gezonde en verstandige keuzes te maken. Wij helpen jou weer om een goed balans te vinden, dus maak een vrijblijvend afspraak.

Onze locatie