fbpx

Dieet Enschede

Dieet Enschede

Kampt uw kind met gewichtsproblemen waar je hem of haar graag bij wil helpen? Het is op jonge leeftijd belangrijk om vrij te kunnen bewegen en goed in je vel te zitten. Dit alles gaat gemakkelijker als een jongere over een gezond lichaamsgewicht beschikt. Het verlaagt de kans op blessures en verhoogt de conditie, het uithoudingsvermogen en de wendbaarheid. Zo kan je zoon of dochter probleemloos meekomen met leeftijdsgenootjes en meedoen met alle activiteiten die bij deze leeftijdsgroep horen. Y-Choice richt zich op een gezond dieet voor jongeren in Enschede. Wij begeleiden ouders bij het veranderen van het eetpatroon van het gehele gezin.

Dieet voor kinderen in Enschede

Afvallen is voor kinderen anders dan voor volwassenen. Zelf zijn we vaak wel bekend met de zogenaamde crashdiëten, waarbij we bepaalde voedingsstoffen uit ons eetpatroon verwijderen. Hiermee wordt snel resultaat geboekt, maar dit is helaas niet altijd blijvend. Behalve de wisselende resultaten is deze manier van diëten ook niet geschikt voor kinderen en jongeren. Zij zitten midden in de groei en ontwikkeling, en hebben hierbij voedingsstoffen hard nodig. Het is onverantwoord om hierin beperkingen te stellen. Voor onze doelgroep in Enschede hebben we dan ook een ander dieet: niet minder, maar wel verantwoord eten.

We zorgen ervoor dat kinderen en jongeren voldoende voedingsstoffen binnen krijgen en toch op verantwoorde wijze kunnen afvallen. Ons dieet voor kinderen in Enschede houdt in dat we samen met de ouders gaan kijken naar het huidige eetpatroon en hier zo mogelijk veranderingen in aanbrengen. Samen bouwen we aan de weg naar een gezondere levensstijl voor kinderen en jongeren in Enschede voor middel van een uitgebalanceerd dieet. Tijdens een persoonlijk consult bekijken we wat de mogelijkheden zijn voor jouw zoon of dochter en waar we deze zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Ook is het mogelijk om door middel van een groepsconsult meerdere afspraken te plannen waarbij de voortgang nauwlettend in de gaten wordt gehouden.

Neem contact op

Woon je in de regio Enschede en ben je nieuwsgierig geworden naar het dieet dat we voor jouw zoon of dochter kunnen opstellen? Je bent welkom om vrijblijvend kennis te maken met ons tijdens een van onze informatieavonden. Hier ontvang je alvast wat tips waar je meteen mee aan de slag kan. Ook is het mogelijk om een gratis skype-sessie aan te vragen waarbij je in een kwartier tijd meerdere bruikbare tips kan ontvangen die aansluiten bij onze werkwijze.

Dieet Enschede

Contactgegevens

Sylvia Damhuis
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser

T 06 208 02 325
E info@y-choice.nl

Bel me terug

Een gezond gewicht vormt een belangrijke basis voor kinderen en jongeren, Y-Choice helpt je gezonde en verstandige keuzes te maken. Wij helpen jou weer om een goed balans te vinden, dus maak een vrijblijvend afspraak.

Onze locatie