fbpx

Dieet Hengelo

Dieet Hengelo

Kampt je zoon of dochter met overgewicht maar wil een dieet maar niet vlotten? Y-Choice is een voedingsdeskundige in de omgeving Hengelo die kinderen kan begeleiden tijdens een dieet. Door de persoonlijke benadering en een programma afgestemd op de leeftijd, wordt het volgen van een dieet een positieve ervaring. Kinderen worden niet gestraft of geminderd in hun eetpatroon, maar we leren ze hoe ze een verstandiger eetpatroon kunnen volgen. Dit doen we met het behoud van alle voedingsstoffen die ze zo hard nodig hebben voor de groei, maar in uitgebalanceerde porties en vooral gezonde etenswaren. Y-Choice uit de regio Hengelo kan het hele gezin begeleiden bij een dieet op weg naar een gezondere levensstijl.

Effectief dieet Hengelo

Wij werken met de PowerSlim methode, die bewezen effectief en snel is bij het verliezen van extra kilo’s. Door een nieuw eetpatroon aan te meten vindt er een blijvende gedragsverandering plaats. Zo wordt niet alleen het streefgewicht bereikt, maar ook succesvol behouden. Het dieet van Afvallen Junior helpt kinderen en jongeren in de regio Hengelo afvallen op een gezonde en bovenal plezierige manier. Met lekkere maaltijden die ook nog eens gezond zijn, en ook aandacht voor de beweging van het kind, wordt op een positieve manier het gestelde streefgewicht bereikt. Er hoeven geen maaltijden worden overgeslagen, maar er wordt gestreefd naar een gezonder eetpatroon en daarmee een gezondere levensstijl. Dit dieet helpt veel kinderen en jongeren in Hengelo om zich beter, gezonder en gelukkiger te voelen. Een gezond gewicht bevordert immers ook de algehele gezondheid, conditie en uithoudingsvermogen.

Ga nu de uitdaging aan met het hele gezin en laat je begeleiden naar een gezondere levensstijl. Tijdens onze groepsconsulten in Hengelo worden kinderen wekelijke begeleid in de voortgang van het dieet. Tijdens het eerste en laatste consult zullen ook de ouders aanwezig zijn om de progressie met eigen ogen te kunnen zien. Na het bereiken van het streefgewicht zit onze taak er nog niet op. Wij blijven ondersteunen om ook op een gezond gewicht te blijven.

Vrijblijvend kennis maken

Wij hanteren een snelle communicatie met onze cliënten. Zo organiseren we regelmatig workshops en informatieavonden waar iedereen welkom is voor tips en adviezen. Spreekt onze werkwijze je aan? Dan is het mogelijk om tijdens een intakegesprek te bekijken wat wij voor jouw gezin kunnen betekenen. Heb je weinig tijd om langs te komen? Dan is het ook mogelijk om via een gratis skype-sessie meer te weten te komen over onze werkwijze!

Dieet Hengelo

Contactgegevens

Sylvia Damhuis
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser

T 06 208 02 325
E info@y-choice.nl

Bel me terug

Een gezond gewicht vormt een belangrijke basis voor kinderen en jongeren, Y-Choice helpt je gezonde en verstandige keuzes te maken. Wij helpen jou weer om een goed balans te vinden, dus maak een vrijblijvend afspraak.

Onze locatie