fbpx

Diëtisten Enschede

Diëtisten Enschede

Wil je je zoon of dochter helpen met het bereiken van een gezond gewicht en zoekt u hiervoor de beste diëtisten in Enschede? Dan zijn wij de aangewezen persoon! Y-Choice is een jong en fris bedrijf dat de nadruk legt op het afvallen op gezonde wijze. Hierbij wordt rekening gehouden met het feit dat kinderen voedingsstoffen nodig hebben voor hun ontwikkeling, dit maakt dat afvallen bij kinderen veel voorzichtiger en nauwkeuriger moet gebeuren dan bij volwassenen. Wij kunnen jou en je kind hierbij professioneel begeleiden voor het beste resultaat. Een gezondere levensstijl voor je zoon en dochter zonder belemmeringen in de groei en ontwikkeling!

Diëtisten voor kinderen in Enschede

Het kan tegenwoordig een hele opgave zijn om kinderen op een gezond gewicht te houden. De huidige trend is het eten van veel zoetigheid, waar kinderen natuurlijk dol op zijn. Daarnaast bewegen ze minder dan vroeger, mede door de komst van videospellen en honderden kanalen op TV. Een gevaarlijke combinatie die ervoor zorgt dat kinderen meer eten en minder bewegen, met gewichtstoename als direct gevolg. Wij, diëtisten in de omgeving Enschede, zijn van mening dat alleen afvallen simpelweg onvoldoende zal zijn. Dit zal slechts tijdelijk effect hebben, maar zonder een verandering van de levensstijl zullen de kilo’s vroeg of laat weer verschijnen. Dit is de reden dat wij richten op het verbeteren van de levensstijl op een prettige manier zodat ouders deze nieuwe stijl met hun kinderen kunnen vasthouden. Geen crashdiëten of het uitsluiten van bepaalde voedingsstoffen, maar een beter uitgebalanceerd eetpatroon, eventueel in aangepaste porties. Daarnaast informeren wij ook in bewegingsrichtlijnen en kunnen onze diëtisten in de regio Enschede helpen met het bevorderen van beweging op een leuke manier. Wij motiveren kinderen om meer te bewegen op een manier die ze aanspreekt, zodat zij dit vrijwillig zullen oppakken in het dagelijks leven.

Aandacht

Onze diëtisten in de omgeving van Enschede werken nauw samen met jou als ouder. Tijdens een persoonlijk consult wordt de voortgang besproken en tijdens de groepsconsulten leert je zoon of dochter steeds een beetje meer over gezonde voeding en voldoende beweging. Ouders zijn tijdens het eerste en laatste consult van harte welkom, in de tussenliggende consulten werken de kinderen in de omgeving van Enschede samen met diëtisten aan een gezondere levensstijl. Nieuwsgierig geworden? Wees welkom op één van onze informatieavonden of vraag een gratis Skype-sessie aan voor meer informatie over de werkwijze van onze diëtisten in Enschede.

Diëtisten Enschede

Contactgegevens

Sylvia Damhuis
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser

T 06 208 02 325
E info@y-choice.nl

Bel me terug

Een gezond gewicht vormt een belangrijke basis voor kinderen en jongeren, Y-Choice helpt je gezonde en verstandige keuzes te maken. Wij helpen jou weer om een goed balans te vinden, dus maak een vrijblijvend afspraak.

Onze locatie