fbpx

Over Y-Choice & PowerSlim

Over Y-Choice

Voel je beter, gezonder en wees gelukkiger

Mijn naam is Sylvia Damhuis. Als moeder ken ik het probleem van overgewicht bij kinderen. Onze dochter Jessica (14 jaar) slikt sinds haar tweede jaar medicatie tegen epilepsie. De bijwerking daarvan was dat ze te zwaar werd, mede omdat ze constant trek had. Jessica voelde zich niet prettig bij haar overgewicht. Ze zag zichzelf een beetje als een buitenbeentje. Het was lastig om goed passende hippe kinderkleding te vinden en bewegen ging ook minder gemakkelijk.

Kinderen kunnen onderling bikkelhard zijn als het gaat om ‘afwijking van de norm’ en het laatste wat ik wilde was dat ze gepest zou worden. Bovendien vind ik het belangrijk dat ze lekker in haar vel zit. Dus gooiden we in 2013 het roer om en kozen voor Afvallen Junior, een aanpak waarbij het hele gezin (inclusief mijn partner en onze zoon) betrokken werd. En met resultaat! Jessica is binnen een jaar 16 kilo afgevallen en ze blijft ook na de afvalperiode goed op gewicht, omdat Afvallen Junior uitgaat van een blijvende gedragsverandering. Wij zijn natuurlijk hartstikke trots op haar prestatie en Jessica shopt nu weer met veel plezier.

Ik gun andere kinderen net zo’n goed resultaat als Jessica. Daarom besloot ik aan de slag te gaan als lijfstijlcoach van Afvallen Junior. Als ervaringsdeskundige kan ik jou of je zoon/dochter op weg helpen naar een gezond gewicht. Wil je eerst meer informatie hebben? Of heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik vertel je graag over mijn ervaringen en ik zie ernaar uit om samen aan de slag te gaan.

Over PowerSlim

Afvallen met het afslankprogramma PowerSlim: voor een snel en blijvend resultaat!

Wie wil afvallen op een snelle manier en met blijvend resultaat heeft écht wat aan PowerSlim. Dit door diëtisten ontwikkelde afslankprogramma met een mix van coaching en speciale PowerSlim-producten is wezenlijk anders dan je zoveelste ‘crashdieet’, waarbij de kilo’s na verloop van tijd er zo weer aan vliegen. Het PowerSlim-programma is dan ook geen dieet, maar ‘a way of life’. Kort gezegd leer je hierbij dat je niet minder gaat eten, maar anders, en dit onder begeleiding van een van de speciaal hiervoor opgeleide PowerSlim voedingcoaches. Neem contact met ons op.

Go for it!

Een dieet van PowerSlim bestaat uit drie stappen die hun effect reeds hebben bewezen: de eerste stap is afvallen, daarna volgt een nadruk op het behouden van je streefgewicht en de laatste stap is zorgen dat je een ‘jojo-effect’ met je gewicht voorkomt.

De diëtisten van PowerSlim kennen de klappen van de zweep en begeleiden je op prettige en deskundige wijze. Het afslankprogramma is erop gericht dat het vrij makkelijk is te combineren met ieders vaak drukke leven. Dus wie nou eens echt op een prettige en blijvende manier van zijn of haar overtollige kilo’s af wil, begint aan een afslankprogramma van PowerSlim!

Afspraak maken

Een gezond gewicht vormt een belangrijke basis voor kinderen en jongeren, Y-Choice helpt je gezonde en verstandige keuzes te maken. Wij helpen jou weer om een goed balans te vinden, dus maak een vrijblijvend afspraak.

Contactgegevens

Sylvia Damhuis
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser

T 06 208 02 325
E info@y-choice.nl