fbpx

Samen Slank Challenge 2020!

Doe mee aan de Samen Slank Challenge!

Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen slank challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan!

Tijdens deze afslankchallenge start je met PowerSlim en begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel. Je ontvangt van mij gedurende 4 weken tips, adviezen, recepten en leuke extra’s. Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

Afvallen in 2020

PowerSlim: samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

 1. Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden;
 2. Zes eetmomenten per dag;
 3. Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

Wat kun je verwachten?

 • Gratis lichaamsanalyse t.w.v. €49,-
 • Goodiebag met leuke extra’s
 • Persoonlijke begeleiding
 • 4 weken lang ontvang je tips, recepten, motivatie, advies en extra’s 
 • Gezamenlijke Facebookgroep waarin o.a. tips en recepten worden gedeeld.

Afslanken doen we samen!

Even voorstellen: Sylvia Damhuis, jouw persoonlijke coach

Hi, ik ben Sylvia Damhuis. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel van de challenge. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

Tatiana: “Voor mij geen zorgen over het bikiniseizoen!”

Bekijk hieronder het PowerSlim verhaal van Tatiana Voorbrood. Zij verloor maar liefst 16 kilo!

Wil jij ook flink wat afvallen? Doe mee aan de Samen Slank Challenge!

Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen slank challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan!

Tijdens deze afslankchallenge start je met PowerSlim en begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel. Je ontvangt van mij gedurende 4 weken tips, adviezen, recepten en leuke extra’s. Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

PowerSlim: samen naar een goede balans

De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

 1. Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden;
 2. Zes eetmomenten per dag;
 3. Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

Afslanken doen we samen!

Even voorstellen: Sylvia Damhuis, jouw persoonlijke coach

Hi, ik ben Sylvia Damhuis. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel van de challenge. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

Wat kun je verwachten?

 • Gratis lichaamsanalyse t.w.v. €49,-
 • Goodiebag met leuke extra’s
 • Persoonlijke begeleiding
 • 4 weken lang ontvang je tips, recepten, motivatie, advies en extra’s
 • Gezamenlijke Facebookgroep waarin o.a. tips en recepten worden gedeeld.

“Voor mij geen zorgen over het bikiniseizoen.”

Bekijk hieronder het PowerSlim verhaal van Tatiana Voorbrood. Zij verloor maar liefst 16 kilo!

Afvallen in 2020

Meld je aan voor de Samen Slank Challenge!

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!