fbpx

Voedingsdeskundige Enschede

Voedingsdeskundige Enschede

Sylvia Damhuis is de voedingsdeskundige achter Y-Choice, die in de regio Enschede jongeren begeleidt bij het bereiken van een gezond gewicht. Zij werkt volgens de PowerSlim methode en wordt gemotiveerd vanuit persoonlijke ervaringen. Deze hebben haar bewezen dat de methode zeer effectief is voor kinderen en jongeren, en brachten haar op het idee om hier op professionele wijze mee verder te gaan. Het succesverhaal van haar eigen dochter inspireert haar nog dagelijks om als voedingsdeskundige in de regio Enschede andere jongeren te helpen bij het afvallen op een gezonde manier.

Voedingsdeskundige Enschede met PowerSlim

Het PowerSlim programma gaat uit van een vernieuwde levensstijl. Hierdoor is de verandering die je teweeg brengt blijvend en zal er geen zogenaamd jojo-effect hoeven optreden. Een aanzienlijk verschil met traditionele diëten, waarbij mensen vaak veel kilo’s verliezen in korte tijd, maar ook snel terugvallen op hun oude gewicht. Door met een voedingsdeskundige uit Enschede aan de slag te gaan met het PowerSlim programma voorkom je dit door na het bereiken van het streefgewicht ook aandacht te besteden aan het behouden van dit gewicht. Hiervoor moeten belangrijke veranderingen doorgevoerd worden. Een nieuw eetpatroon aanmeten en deze ook kunnen behouden, ook na het afronden van het programma met de voedingsdeskundige uit de regio Enschede.

Door te richten op zowel uitgebalanceerde voeding als voldoende beweging wordt een gezondere levensstijl bereikt. De voedingsdeskundige staat jongeren uit de regio Enschede bij in dit traject en is altijd beschikbaar voor vraag en ondersteuning. Deze begeleiding is van groot belang in het succesvol afronden van het programma. Door het behouden van de structuur en het regelmatig inplannen van een persoonlijk consult wordt de voortgang nauwlettend in de gaten gehouden. Y-Choice is een jong en fris bedrijf in de regio Enschede waarbij een voedingsdeskundige zich voornamelijk richt op de doelgroep kinderen en jongeren. Zij vereisen een andere aanpak dan volwassenen als het gaat om afvallen, waarbij het belangrijk is dat ze niet worden geremd in hun groei en ontwikkeling.

Persoonlijk contact

Communicatie is een belangrijk aspect van ons programma. Door regelmatig te overleggen met zowel de ouders als kinderen houden we grip op de situatie en kunnen zo goed mogelijk begeleiden. We beginnen met het opstellen van een gezond eetpatroon en bepalen een streefgewicht en dieet op basis van de persoon zelf. Leeftijd, gezondheid en nog veel meer persoonlijke gegevens zijn hierbij van grote invloed. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Y-Choice kan betekenen voor jouw zoon of dochter? Neem snel contact op of bezoek één van onze vrijblijvende informatieavonden!

Voedingsdeskundige Enschede

Contactgegevens

Sylvia Damhuis
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser

T 06 208 02 325
E info@y-choice.nl

Bel me terug

Een gezond gewicht vormt een belangrijke basis voor kinderen en jongeren, Y-Choice helpt je gezonde en verstandige keuzes te maken. Wij helpen jou weer om een goed balans te vinden, dus maak een vrijblijvend afspraak.

Onze locatie