fbpx

Voedingsdeskundige Hengelo

Voedingsdeskundige Hengelo

Wanneer je zoon of dochter lijdt aan overgewicht is het nog best moeilijk een geschikte voedingsdeskundige te vinden in de omgeving Hengelo. Iemand die beseft dat afvallen bij kinderen een ander verhaal is dan volwassenen die met een gerust hart een crashdieet kunnen proberen. Kinderen hebben echter alle voedingsstoffen nodig voor hun groei en ontwikkeling, waardoor het precisiewerk is om hen op een lager gewicht te brengen. Sylvia Damhuis is een voedingsdeskundige in de buurt van Hengelo die zich hier veel mee bezig houdt en inmiddels een effectief, gezond programma heeft om kinderen veilig te laten afvallen.

Voedingsdeskundige voor kinderen in Hengelo

Met een praktijk in Losser is Y-Choice de juiste keuze voor ouders in de regio Hengelo die een voedingsdeskundige zoeken voor hun zoon of dochter. Een behandeling start allereerst met een intakegesprek waarbij de voedingsdeskundige zal inventariseren waar het mogelijke probleem ligt en hoe deze op een effectieve, veilige manier aangepakt kan worden. Het programma is gebaseerd op de PowerSlim methode waarbij de nadruk ligt op een nieuw, gezonder eetpatroon. Dit betekent dat je zoon of dochter niet per se minder hoeft te eten maar door het eetpatroon op een positieve manier aan te passen eten zij wel gezonder. Zo mogen zij wel vetten eten die omega 3 en 6 bevatten, deze bevorderen de groei en ontwikkeling. Ongezonde vetten zoals in gefrituurde snacks worden wel vermeden.

Na het bereiken van het streefgewicht begint de voedingsdeskundige in de regio Hengelo met de tweede stap: het gewicht behouden. Door het nieuwe eetpatroon tot een gewoonte te maken kan het nieuwe gewicht behouden worden en voorkomen we het jojo-effect. Voor kinderen uit de regio Hengelo kan de voedingsdeskundige dit traject van begin tot eind begeleiden. Aan het einde van het programma is het de bedoeling dat het streefgewicht is bereikt en de kinderen zelf weten hoe ze deze gezonde levensstijl moeten behouden. Hiermee is de basis gelegd voor een beter, gezonder en gelukkiger leven!

Maak kennis met ons

Wees welkom om vrijblijvend kennis te maken met onze werkwijze tijdens een informatieavond of gratis skype-sessie. Tijdens de skype-sessie ontvang je gemakkelijk en in je eigen tijd drie handige tips over het afvallen bij kinderen in een skypesessie die een kwartier zal duren. Tijdens een informatieavond in de buurt van Hengelo zal ik dit thema uitgebreid bespreken en is er de mogelijkheid om de voedingsdeskundige vragen te stellen over het afvallen en gezond bewegen bij kinderen en jongeren.

Contactgegevens

Sylvia Damhuis
Broekhoekweg 46-48
7582 PT Losser

T 06 208 02 325
E info@y-choice.nl

Bel me terug

Een gezond gewicht vormt een belangrijke basis voor kinderen en jongeren, Y-Choice helpt je gezonde en verstandige keuzes te maken. Wij helpen jou weer om een goed balans te vinden, dus maak een vrijblijvend afspraak.

Onze locatie