fbpx

Waarom wilde je afvallen?

Waarom wilde je afvallen? In korte tijd was ik heel wat kilo’s aangekomen, ik had veel last van hoofdpijn en zat niet lekker in mijn vel. De maat was vol, ik wilde afvallen en mij weer beter voelen.

Hoe ben je uiteindelijk afgevallen? December 2013 ging ik op zoek naar iemand die mij hierbij kon helpen. Ik kwam uit bij het PowerSlim afslankprogramma. Ik kon het programma volgen bij Into Beauty in Venray.

Vrijwel meteen kon ik komen voor een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek met PowerSlim voedingscoach Marly Litjens. Ik had al een hele tijd niet meer op de weegschaal durven staan en ik zag er behoorlijk tegenop. Toen ik mijn gewicht en vetpercentage zag, zei ik tegen Marly: “Ik begin meteen, dit kan echt niet!” En toen? In januari 2014 startte ik mijn strijd tegen de kilo’s met het PowerSlim afslankprogramma’s. Dit houdt in minder koolhydraten eten en meer eiwitten.

Wekelijks kwam ik bij mijn coach langs om te wegen en kreeg ik voedings- adviezen en heel veel tips. Daarna zocht ik samen met mijn coach allerlei PowerSlim producten uit en met een grote tas vol heerlijks kwam ik weer thuis. Hoe ging het? Mijn coach leerde mij een nieuw voedingspatroon aan.

Terug naar de basis, normale porties, veel groenten en 6 keer op een dag een PowerSlim product. Persoonlijk vond ik het erg fijn dat er in het PowerSlim assortiment ook lekkere tussendoortjes zaten zoals chocolade- repen, chips, soepstengels (mijn favoriet) en koekjes. Door de goede begeleiding en de keuze uit de lekkere PowerSlim producten ben ik 19 kilo afgevallen. En heb ik geleerd hoe ik dit gewicht kan vasthouden. En nu? Inmiddels ben ik al twee jaar op gewicht.

Nog steeds voel ik mij fit en lekker in mijn vel. Afgelopen juni ben ik ook in het huwelijksbootje gestapt. Op mijn huwelijksdag heb ik mogen stralen in mijn bruidsjurk en mijn nieuwe lichaam. Ik voelde mij slank en zelfverzekerd. Dit straalde er zeker van af.

​Wil jij ook afvallen? ✁
Joske Peeters

25
feb
2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *